pátek 13. února 2015

Neposlušná okřídlená teniska

Vůně Adidas Originals by Jeremy Scott je originální ve všech směrech. Nejenom, že se jedná o limitovanou edici, takže je to dost exkluzivní záležitost, ale ten design flakónu a celkově celé balení mě dostalo. A ta vůně taky.

Je to totiž opravdu teniskovatá teniska. Pokud jsme si někdy koupili v Adidasu botky, asi znáte jejich krabice. Jejich modrobílou barvu, logo a klasické tři pruhy. Zavírání krabice je na magnet. Takže se mi to líbí, protože krabici využiju i na jiné věci, třeba na skladování šperků :)

A jak vlastně voní? Vůně je to unisexová, takže se hodí jak pro ženy, tak pro muže (že by to byl ideální dárek pro vašeho milého na Valentýna?). Na začátku ucítíte tóny růží s kalábrijským bergamotem, pak bílý pepř, kašmír a kadidlo. 
Vůně je opravdu ze začátku velmi svěží a energická a po chvilce je trochu více "těžká". Cítím ji ze sebe i po dvou hodinách, což je na toaletní vodu celkem dobrá výdrž.


Flakón vypadá jako teniska s křídly (je to kopie botky Wings 2.0, kterou navrhl pro Adidas "nečekaně" Jeremy Scott). Jeremy je dost kreativní, pro Moshino navrhl třeba vůni, jejíž flakón vypadá jako plyšový medvídek.
Jsem sice zastáncem minimalistického a jednoduchého designu, ale tohle se mi zdá opravdu dost povedené. Flakón má 75 ml, což je celkem slušné, i když flakón jako takový je celkem maličký (představte si takovou malou adidasku pro malé dítě). Jinak se to používá tak, že sundáte křídla, a objevíte "stříkátko". 


Vůně je dostupná teprve od 1. února 2015, ale pokud o ní máte zájem, měli byste si pospíšit. Bylo totiž vyrobeno jenom 10 000 kusů, a v Česku se prodává pouze v Marionnaud v OC Nový Smíchov v Praze. Jo a cena, ta taky není úplně maličká. Stojí 2 250,- Kč za 75 ml (v jiném objemu se ani neprodává) (ale tak za tu originalitu, omezené množství a úžasnou vůni si myslím, že budou brzo vyprodané).


Co říkáte na tohle provedení flakónu? Líbí se vám? A co říkáte na tu vůni? (pokud máte možnost, běžte si ji očuchat).

5 komentářů:

  1. Tezke a korenene vune nejsou moc pro me ale ten design je opravdu uzasny :-) Mit finance a cestu do Prahy, tak ji pro pritele koupim hned, urcite by se mu libila :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Haha, ten fakonek vypadá úžasně :O fakt originální :) škoda, že ho lze koupit jen v Praze :(

    OdpovědětVymazat
  3. Pierwszy raz to widzę :) Buziaki z Polski!

    OdpovědětVymazat
  4. tahle vůně se povedla, oblíbila jsem si jí :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!