sobota 30. dubna 2011

Favourite beauty blogs

Dnes vám chci ukázat mé oblíbené blogy týkající se kosmetiky, a také na oblíbené youtube make-up guru.
Michelle Phan
Patří mezi mé největší oblíbence, spolupracuje s kosmetikou Lancome, a tou se také líčí. V jejich videích najdete jak ukázku líčení, tak i například DIY, nebo také jak si uvázat šátek na několik způsobů.
http://www.youtube.com/user/MichellePhan
Dulce Candy
Tuto dívku určitě znáte. Má také svůj blog, kde najdete módu, kosmetiku, nebo také tipy na účes. Její videa jsou skvělá a její angličtině určitě porozumíte. Určitě doporučuji!!
http://www.youtube.com/user/dulcecandy87
http://www.dulcecandy.com/
Beauty About
Český blog o kosmetice, módě a různých tipech, například na domácí rýžový peeling. Dělá také videa, což je velkým plus, protože jsou samozřejmě v češtině a přináší skvělé tipy na líčení.
http://www.youtube.com/user/2nikci
http://nikolbeauty.blogspot.com/
Zlatosfera
Její blog jsem našla teprve nedávno (popravdě dnes), ale už teď mohu říct, že je skvělý! Najdete tam obrovské množství recenzí na všemožné produkty různých značek.
http://zlatosfera.blogspot.com

Musím se přiznat, že mám více oblíbených blogů a beauty guru v oblasti kosmetiky, ale tyto tipy vám snad budou pro dnešek stačit:)
Jinak připravuji článek o kosmetických nezbytnostech, tak se můžete v nejbližší době těšit na nový, smysluplný příspěvek.
Hezký víkend!

3 komentáře:

  1. Děkuji,ani neumím vyslovit radost z toho,že máš můj blog oblíbený hned po tak zvučných jménech jako Michelle phan a Dulce candy.Jsou to taky moje oblíbenkyně a ještě mám ráda Miss Chievous.Ještě jednou díky.

    OdpovědětVymazat
  2. První tři mám moc ráda, stejně jako ten Tvůj:*!
    Čtvrtý neznám a určitě zkouknu.)

    OdpovědětVymazat
  3. michelle a dulce mám nejradši! :) tedy hlavně dulce.. ta je úplně skvělá :)

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!