úterý 22. února 2011

Thursday


Pár fotek před odchodem na párty.
                                  
Ano, zas a znova - byla jsem nakupovat kosmetiku. Už bych se měla léčit, jsem na tom závislá.
Koupila jsem si mini štětec z H&M (49,-) - je dobrý na cestování, protože jsem s ním dá nanést jak tvářenka, tak pudr. Další věcí je krém na ruce Avon (39,-). Hodně trpím na suché ruce, a tenhle krém mi opravdu pomáhá. Paleta stínů H&M (199,-). Paletku jsem sháněla dlouho, až jednou, kdy jsem si H&M chtěla koupit svetr, tak jsem narazila na tuto. Barvy jsou moc pěkné, ale pro výrazné líčení se musí přitlačit.
Rtěnka NYC (409 Fragile Pink) - nevím, proč má v názvu pink, když je spíše orange. Ta barva ale není zas tak špatná, jediné co musím vytknout, že chutná opravdu odporně :D
Stíny Essence (21 Colour Splash) - chtěla jsem si přidat do sbírky nějakou jarní barvičku, a tahle mě hodně zaujala. Už se těším na nějaké barevné líčení :)
Lak NYC (264 Lincoln Square Lavender) - moc krásná barvička, moc krásná cena a velké plus má tento lak za to, že rychle schne.

15 komentářů:

  1. Kočkaaaa :) Strašně se mi líbí ty zelený stíny Essence.. kdysi jsem takovou barvičku měla a vypadalo to perfektně :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja som vždy chcela takéto palety na oči, ale keď tak nad tým rozmýšľam, ja by som to asi nevyužila lebo každý deň si dávam len tekutú očnu linku a na večer niekedy čierno- zlatý tieň:D

    OdpovědětVymazat
  3. My jsme si doost podobné! :DD :)
    Krásné výrobky.

    OdpovědětVymazat
  4. Sluší ti to, jsi kočka! :) Líbí se mi jak jsi nalíčená. A moc pěkná malovátka sis pořídila. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Paletku mám taky a některé stíny jsou super a některé nejsou skoro vůbec vidět :) a lak mám zrovna na nehtech a tobě rychle schnul ? To je divný, protože mě asi 15 minut a ne a ne zaschnout a to jsem měla jen dvě vrstvy. Ale krásná barva a dobře kryje. Moc se mi líbí, jak se líčíš, že se přes den nebojíš nosit stíny, což na děvčatech příliš nevidím. Jen večer vídám nánosy makeupu a šílené třpytky všude :D. Myslm, že tvůj blog má moc dobrý potenciál. Jen bych radila maličkato vylepšit fotečky a přidat třeba nápady na líčení a ještě něco okolo kosmetiky :), mám tvůj blog moc ráda, tak to neber zle a jako rýpání .

    OdpovědětVymazat
  6. Bezega: každá rada dobrá:D jinak děkuji za nejdelší komentář, jaký se kdy na mém blogu objevil (cením si toho), a s tím lakem - mě vážně schne jen chvilku, a to si dávám taky jen 2 vrstvy. A s tím líčení - já se ráda líčím i přes den, ale nijak výrazně, zato každé ráno vidím zmalované holky, které jdou do školy (ale vypadají jako by šly na party). Večer chodím ven málo kdy, ale když už jdu snažím se, ať moje líčení stojí zato. Užívám si to:)

    OdpovědětVymazat
  7. moc hezke:) ja osobne nemam paletky moc rada protoze sem presvedcena ze mi naprosta vetsina tech barev neslusi, takze stejne vždycky pouzivam jenom max. 5 a na to je lepsi si koupit stiny normalni:)

    OdpovědětVymazat
  8. na tystíny z hm sem se taky koukala.. ale tak jsem ráda že jsem je nekoupila )

    OdpovědětVymazat
  9. Moc sluší :-) Barvičky jsou nádherné ♥


    http://trustyourlust.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  10. nice post and blog!!

    thatgirlkip.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Tu paletku chci taky :)

    http://kockandy.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Jak jsi s tou paletkou spokojena? Dneska jsem na ni koukala v HaM a rekla si, ze jeste popremyslim, protoze mi prislo, ze je to za tolik barev nejaka podzdrele nizka cena :)

    OdpovědětVymazat
  13. spokojená jsem, jen některé barvy jsou hodně jemné, což mě osobně teda nevadí, je to dobré na denní líčení. a já jsem měla už i větší paletku za méně peněz :)

    OdpovědětVymazat
  14. sluší Ti to :)
    Já dávám přednost tmavých stínům...takže by mi byla paletka k ničemu... i přesto, že barvičky vypadají skvěle :D

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář!